برای کاربرانی که می خواهند عضو سایت nmilyardar.com شوند ساخت ایمیل یا جی میل ضروری هست و اگر بلد نیستید میتوانید در اینجا به راحتی در کمتر از 5 دقیقه یاد بگیرید.
توجه داشته باشید که داشتن یکی از اینها برایتان کافی است و میتوانید نامه های خود را به راحتی دریافت و ارسال کنید.
جهت ارسال پیام به صورت الکترونیکی میتوانیم از یکی از سرویس های پیام رسان الکترونیکی زیر استفاده کنیم :
1- ایمیل ( email) : اگر در یاهو ( yahoo ) پست الکترونیکی درست کنیم به آن ایمیل گفته می شود.
2- هات میل ( hotmail) : هاتمیل هم مثل یاهو متعلق به مایکروسافت هست.
2- جی میل ( gmail) : اگر در گوگل ( google ) پست الکترونیکی درست کنیم به آن جی میل گفته می شود.
این ها برای کارهای رسمی و اداری همانند صندوق الکترونیکی محسوب میشوند و آموزش اینها را به اختصار توضیح می دهیم:
به طور کلی دو قدم برای ساخت ایمیل یا جیمیل وجود دارد.
قدم اول جهت ایجاد پست الکترونیکی :
اگر بخواهید از طریق گوگل اقدام به ساخت پست الکترونیکی کنید روی کلیک کنید.
اگر علاقه به ساخت پست الکترونیکی در یاهودارید کلیک کنید.
و اگر میخواهید در هات میل اقدام به ساخت ایمیل کنید مراجعه کنید :
قدم دوم برای ساخت پست الکترونیکی :
در این مرحله شما بایستی اطلاعات شخصی تان را به طور دقیق و صحیح وارد نمایید. در تصاویر زیر تمامی موارد به صورت کامل شرح داده شده است.
نکته : توجه داشته باشید که آی دی جدیدی که میخواهید برای ایمیل خود انتخاب کنید تکراری نباشد. در این صورت سرویس ارائه دهنده به شما آی دی های مشابه را پیشنهاد خواهد داد. با ایجاد رمزی ترکیبی از حروف و اعداد و علائم امنیت محیط ایمیل و جیمیل خود را بالا ببرید.
جیمیل (Gmail) به عنوان یک حساب کاربری از امکانات رایگان شرکت گوگل است. از مزایای Gmail میتوان به دارا بودن حجم زیاد در حدود ۱۵ گیگ فضای ذخیره سازی رایگان و امکان گفت و گوی فوری با کمک ابزارهای برنامه نویسی آژاکس و جاوا اسکریپت با افرادی که جیمیل دارند، اشاره کرد.
برای ساخت Gmail می توانید اینجا را کلیک کنید یا مراحل که در زیر به آن ها اشاره می کنیم را دنبال کنید:
برای اینکار وارد سایت (www.google.com) شده و در قسمت بالا سمت راست، گزینه Sign in را انتخاب کنید(مطابق شکل زیر) .
در این قسمت اگر به دنبال ساخت جیمیل جدید هستید گزینه Create an account را در زیر کادر انتخاب کنید، در غیر این صورت اگر دارای حساب کاربری گوگل هستید، ادرس جیمیل را در کادر میانی و جائی که نوشته ( enter your email ) هست ، وارد کنید.
مثل شکل زیر عمل کنید و اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید: ابتدا نام و نام خانوادگی، تعیین آدرس جی میل ، رمز عبور ، تکرار رمز عبور و تاریخ تولد خود را تعیین کنید.
در بخش تعیین و انتخاب آدرس جی میل در قسمت میانی آدرس جیمیل مورد نظر خود را وارد کنید و در ابتدا از عبارت (.www) یا در انتهای از عبارت (gmail.com@) استفاده نکنید و مثل نمونه استفاده کنید.
نکته : Gmail جدید نباید دارای آدرس تکراری باشد. در صورت انجام این کار جیمیل به شما چند آی دی مشابه و جدید را پیشنهاد خواهد کرد.
در این قسمت با تائید تمام موارد حریم خصوصی و امنیتی گوگل، جیمیل برای شما ساخته میشود. در مراحل بعدی نیز میتوانید تنظیمات پروفایل و حریم خصوصی حساب کاربری خود را تغییر دهید.
نکات مهم در ساخت gmail
اگر رمز ورود به ایمیل خودتان را فراموش کرده باشید، میتوانید جهت بازیابی آن اینجا کلیک کنید .
جهت خارج شدن از gmail خود بایستی از گوشه سمت راست بالا روی عکس پروفایل ایمیل کلیک نمایید و گزینه sign out را انتخاب نمایید.
چنانچه دارای چند حساب کاربری در gmail هستید جهت ورود به اکانتهای خود میتوانید بر روی عکس پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست صفحه گوگل کلیک کرده و از منو باز شده گزینه Add Another Account را انتخاب کرده و آدرس جیمیل دیگر خود را وارد کنید.
برای جابهجایی میان جیمیلهای مختلف نیز وارد همین منو شده و حساب کاربری جیمیل مورد نظر خود را انتخاب کنید.
ساخت ایمیل هم مانند ساخت جی میل هست و می توانید از وارد شود و روی گزینه create an account یا sign up کلیک کرده و ایمیل خود را بسازید.
برای شروع، مرورگر اینترنت خود را باز کنید و وارد آدرس https://mail.yahoo.com/ شوید و گزینه Sign up یا create an account را انتخاب کنید.
حالا صفحهی ورود مشخصات برای شما نمایش داده خواهد شد.
در این صفحه در قسمت First Name نام کوچک خود و در قسمت Last Name نام خانوادگی خود را وارد کنید.
در قسمت Email address هم یک نام ایمیل برای خود انتخاب کنید. مثلا Jean.Reno همانطور که میبینید، در ادامهی این کادر به صورت پیشفرض نوشته شده yahoo.com@ که این به این معنی است که آدرس ایمیل شما در نهایت میشود مثلا Jean.Reno@yahoo.com
توجه کنید که اگر با اخطاری با متن A Yahoo account already exists with this email address. موجه شدید، این به این معنی است که قبلا ایمیلی با این آدرس ثبت شده است و شما نمیتوانید چنین ایمیلی داشته باشید. در چنین شرایطی باید یک نام دیگر برای ایمیل خود انتخاب کنید.
مثلا همانطور که در تصاویر میبینید، ما میخواستیم ایمیلی با آدرس Jean.Reno@yahoo.com ثبت کنیم ولی با این اخطار مواجه شدیم. به همین دلیل یک عدد دلخواه(مثلا ما ۱۱ را انتخاب کردیم) را در انتهای این نام وارد کردیم و خوشبختانه این Error برطرف شد؛ یعنی اینکه این نام کاربری آزاد است و کسی قبلا آن را ثبت نکرده و ما میتوانیم آن را ثبت کنیم.
همچنین لازم است بدانید که شما مجاز هستید فقط از اعداد، حروف، نقطه و Underline (_) برای نام کاربری خود استفاده کنید. مثلا اگر از علامت ” یا : در نام کاربری استفاده کنید، با اخطار مواجه خواهید شد.
حالا در قسمت Password هم یک رمزعبور قوی برای خود انتخاب کنید. توجه کنید که توصیه میشود رمز عبور شما حداقل دارای ۸ کاراکتر باشد و همزمان از اعداد، حروف کوچک و حروف بزرگ استفاده کنید. مثلا این میتواند یک رمز عبور قوی باشد: ۴۵;vHt6rf
توجه کنید که اگر زیر این کادر، اخطاری با عنوان Your password isn’t strong enough, try making it longer. نوشته شده بود، یعنی اینکه پسوردی که انتخاب کردهاید خیلی کوتاه است، سعی کنید آن را بلندتر کنید و اگر هم اخطاری با متن Please use only letters, numbers, and common punctuation characters. نوشته شده بود، یعنی پسوردی که وارد کردهاید خیلی ساده است و از قواعدی که در پاراگراف بالا به آن اشاره کردیم پیروی نکردهاید. مثلا اگر پسورد خود را aaaaaaaaa انتخاب کنید، با چنین اخطاری مواجه خواهید شد و یاهو به شما اجازه نمیدهد چنین پسوردی را برای اکانت خود انتخاب کنید.
در قسمت Mobile phone number هم لازم است شماره موبایل خود را وارد کنید. این شماره را واقعی وارد کنید زیرا در مواقعی به کار شما خواهد آمد! در ابتدا و در سمت چپ این کادر هم باید نام کشور خود و پیششماره مربوطه را انتخاب کنید.
در کادر Birth day هم باید سال و ماه و روز تولد خود را وارد کنید.
در قسمت Gender هم جنیسیت خود را معین کنید. اگر آقا هستید Male و اگر خانم هستید Female را انتخاب کنید.
در نهایت گزینه Continue را انتخاب کنید.
حالا پیامی مبنی بر تایید شماره تلفن نمایش داده خواهد شد، در این صفحه یک بار دیگر شماره تلفن خود را کنترل کنید که درست وارد کرده باشید، سپس گزینه Text me a code را کلیک کنید.
کمی صبر کنید تا یک SMS به گوشی شما ارسال شود. کدی که داخل اس ام اس نوشته شده را وارد کادر کنید و گزینه Verify را انتخاب کنید.
اگر مراحل را به درستی طی کرده باشید، کار تمام است. تبریک میگوییم! از حالا شما یک ایمیل در Yahoo Mail دارید.
در کادرهای First name و Last name به ترتیب نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.
در کادر User name نیز نام کاربری که تمایل دارید برای ایمیل شما باشد را وارد کنید. مثلا میبینید که ما عبارت Alex را وارد کردهایم. اما متاسفانه، میبینید که در زیرِ کادر User name، اخطار قرمز رنگی با متن: Someone already has this email address. Try another name or claim one of these that’s available نوشته شده است. این اخطار به این معنی است که این نام کاربری قبلا توسط کسی گرفته شده است و شما باید یک نام دیگر انتخاب کنید.
همچنین با کلیک کردن روی قسمتِ سمت راست، این اجازه به شما داده میشود که انتخاب کنید پسوند ایمیل شما Hotmail باشد یا outlook. مثلا Alex@Hotmail.com یا Alex@outlook.com کدام یک را بیشتر میپسندید؟ میتوانید هر کدام را که خواستید انتخاب کنید.
در دو کادرِ Password و Reenter Password نیز باید پسورد خود را وارد کنید. توجه کنید که در هر دو کادر پسورد یکسان وارد کنید.
اگر مثل تصویر زیر، اخطاری با متن: Passwords must have at least 8 characters and contain at least two of the following: uppercase letters, lowercase letters, numbers, and symbols. نمایش داده شد، به این معنی است که پسورد شما مشکل دارد!
پسورد باید حداقل ۸ کاراکتر داشته باشد و از اعداد و حروف بزرگ و کوچک تشکیل شده باشد. مثلا پسوردهای سادهای مثل ۱۲۳۴۵۶۷۸ یا abcdabcd توسط این سیستم تایید نخواهد شد. پسورد شما باید کمی پیچیده باشد، مثلا: ۵۴GAdf,/5
در قسمت Country/region نیز نام کشور خود را وارد کنید.
در قسمت Birthday نیز روز و ماه و سال تولد خود را وارد کنید.
در قسمت Gender اگر مرد هستید گزینهی Male و اگر زن هستید گزینه Female را انتخاب کنید.
در قسمت Country code نام کشور خود را انتخاب کنید و سپس در قسمت Phone Number شماره موبایل خود را درست و دقیق وارد کنید.
در کادرِ Alternate email address نیز باید یک آدرس ایمیلِ دیگر از خودتان وارد کنید. در مواقع ضروری (مثلا وقتی پسورد این ایمیل را فراموش کردید)، آن ایمیل برای بازیابی پسورد به کار خواهد آمد.
در نهایت در کادرِ آخر، حروف و اعدادی را که به صورت درهم نمایش داده شده را وارد کنید.
گزینه Create account را انتخاب کنید.
ایمیل شما آماده است. از این پس برای وارد شدن و استفاده از ایمیل خود به آدرس www.hotmail.com مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید